HET CONCEPT

Interior, design & lifestyle

Bij Tollenberg bundelen we alles wat met het goede leven te maken heeft. Interior, design en lifestyle zijn verweven tot een conceptstore in hartje Schilde waarin het heerlijk verdwalen is. In elke kamer beleeft u interieur tot in het kleinste hoekje. Elk detail ademt de stijl van Tollenberg waarin modern staal, grote glaspartijen, eigentijds marmer, warme kleuraccenten en fluwelen stoffen hand in hand gaan. Hier proeft u van de sfeer van een grootstad: Parijs, Dubai of New York komt ineens erg dichtbij.

Totaalconcept

Tollenberg is een bijzonder concept, een bezoek aan de showroom is een gastvrije beleving. Wandel door de verscheidene kamers gerenoveerd met behoud van hun waardevolle karakter. In elke kamer zal een realistische interieursetting tot leven komen, volledig ingericht door de partners van Tollenberg. Iedere partner heeft zijn eigen expertise, van kachels tot unieke decoratie en zelfs domotica. Samen vormen ze bij ons een prachtige synergie.

Unieke beleving

Maar genot gaat bij Tollenberg verder dan interieurvormgeving. Ook bij liefhebbers van eigenzinnige gastronomie en andere verwennerij zal onze conceptstore in goede aarde vallen. Maak kennis met unieke wijnen en wijnopkopers met een neus voor goede wijn of geniet van de keuken van Casello waarin de beste Aziatische en Italiaanse smaken fusioneren.

Genieten is een kunst en kunst is genieten. Daarom stellen we regelmatig werken tentoon van artiesten. Er is ruimte voor pop-up exposanten, ontwerpers en meer. Of ziet u in één van onze ruimtes de perfecte eventlocatie of vergaderzaal? Wij hebben alles in huis om de mooie dingen in het leven te vieren.

Een synergie van schoonheid, 
comfort & smaak


W

e wilden onze drie kernbegrippen graag afzonderlijk voor u ontleden. Maar we stellen vast dat ze zodanig met elkaar verweven zijn binnen Tollenberg, dat het onderscheid maken moeilijk is. Interieur, design, lifestyle en gastronomie vloeien bij ons in elkaar over. Ze vormen een synergie van schoonheid, comfort en smaak, waarin alleen het beste vervat zit.

Kruisbestuiving


M

isschien is een onderscheid maken zelfs overbodig, want bij ons maken de delen het geheel. Het totaalplaatje moet kloppen om de beleving op punt te stellen. Onze partners hebben elkaar nodig om in het perfecte totaalplaatje te kunnen voorzien en daarbij begeleiden onze interieurarchitecten u met veel genoegen van begin tot eind.

MAAK KENNIS MET DE PARTNERS

Warmte & gezelligheid


O

f u nu houdt van een strakke binnenhuisinrichting of net helemaal niet, een warme sfeer kun je overal creëren. Tollenberg staat voor interieurs die een authentiek thuisgevoel uitstralen.

ONTDEK DE KAMERS

Cosmopolitan


G

ebruik al uw zintuigen en ervaar de trillingen van een grootstad in ons eeuwenoude pand. Volg ons voor een compleet nieuwe ­erva­ring, een cosmopolitan vibe die u in elk interieuritem, klein of groot, beleeft.

Mix van culturen


L

aat u net als ons inspireren door de mooiste, duurzame materialen van over de hele wereld. Kleur­rijke ­stoffen met goudaccenten, vintage meubelen en decoratie uit het ­Oosten. We laten u bovendien graag zien hoe u materialen met de oorsprong in uiteenlopende culturen kunt combineren tot een prachtig geheel.

Beleving


E

en interieurzaak waarin meubels en decoratiestukken in rekken staan opgesteld? Dat is precies wat ­Tollenberg niet wilt zijn. Bij ons ervaart u interieur en design. U ziet meteen wat het resultaat is wanneer onze partners hun krachten bundelen.

Toegankelijk exclusief


D

e interieurstukken die u bij ons tegenkomt zijn niet vanzelfspre­kend. We selecteren ze met de grootste zorg, wetend dat u ze niet snel in iemand anders’ binnenhuis­inrichting zal terugvinden. Bovendien waken we ­erover dat we niet te veel stuks in huis halen van bijzondere items. Verkochte ­stukken worden vaak niet vervangen. Dat maakt uw pas aangekochte item nog ­exclusiever. Waar we over waken is de combinatie van betaalbaarheid en kwaliteit.

Ruimte voor meer


O

ok dit maakt van Tollenberg een out-of-the box concept: wij staan altijd open voor nieuwigheden. Daardoor komt u als klant ook steeds nieuwe, vaste of tijdelijke, concepten tegen in het pand.

“Laat u verdwalen in de gangen van huis Tollenberg. Volgt u de geur van de pure keuken van Casello of volgt u uw neus voor interieur en design?”

Wie zijn we?

Tollenberg is een partnership tussen 9 ervaren partners. Elk gespecialiseerd in hun vakgebied. Samen zorgen wij ervoor dat een project van ontwerp tot realisatie kan afgeleverd worden.

Ontdek de 9 partners
Woonontwerp Peter Deckers (van ontwerp tot realisatie) • Historic Wines (topwijnen) • Glas Vandoren (glaswerk) • Smart Living (domotica) • Casello (gastronomie) • De Backer Haarden (haarden) • Label 180 (fabrics) • Pure Home Concepts (furniture)
Adres

Label 176 bvba
Turnhoutsebaan 180
2970 Schilde

BTW BE 0689.952.684

Contact

info@tollenberg.be
+32 (0)3 334 18 75