Label 180 werd opgestart door Caroline van Den Dooren en Sylvie De Geyseleer en staat voor originaliteit en vindingrijkheid. Dit creatieve concept is een ode aan een compleet eigen stijl: gezelligheid wordt naar voor geschoven, zodat een interieur pure warmte uitstraalt van zodra men de deur opent. “Wij laten ons graag inspi­reren door wereldsteden. De cosmopolitische uitstraling van ­interieurs die je tegenkomt in New York of ­Amsterdam wilen we bij ons ook laten leven.”

Een kamer met vintage vibe ­krijgt meteen zoveel meer karakter, meer ­eigenheid. Met warme kleuren in decoratie-items als ­vazen of zetels met fluwelen stoffering in oker of smaragdgroen en veel planten in huis ­zorgen voor de portie pit in uw interieur. Label 180 maakt ook het onderscheid door de sfeer op te snuiven bij uiteenlopende culturen. “Elke ­cultuur, van Indië over Marokko tot Scandinavië heeft zijn troeven.

Wanneer we ­verschillende stijlen laten samensmelten en zo van diverse culturen laten proeven, creëren we een nieuwe dimensie in interieurinrich­ting.” Bovendien worden de designmeubelen en ­decoratiestukken van Label 180 met veel zorg geselecteerd. Dit zijn stuk voor stuk originele merken en items die u bijna nergens anders tegenkomt. Op deze manier willen ze exclusi­viteit garanderen, en dat zonder dat u te veel betaalt. De collectie is veelzijdig om u te ­kunnen blijven inspireren, verrassen of zelfs uit te dagen.

Samen met u vertaalt Label 180 uw persoonlijke ideeën naar een bijzonder ­interieur.